Goudprijs per gram

De waarde van het goud dat u te koop aanbiedt, wordt vastgesteld per gram aan de hand van de actuele goudprijs.Verder van belang: het goudgehalte - het aantal karaat. Omdat wij een professionele en Goud verkopen - De actuele goudkoers en goudprijs van vandaag betrouwbare inkoop van goud en zilver zijn, krijgt u bij ons altijd de juiste goudprijs.

Zekerheden bij onze goud inkoop:

  • ü Altijd de hoogste prijs per gram goud
  • ü Steeds op de hoogte van actuele goudprijs
  • ü Nauwkeurige en eerlijke taxatie
  • ü Direct een reëel bod, bij verkoop contact uitbetaald
  • ü Wij weten alles over prijzen van goud, zilver, diamanten, de betere horloges

Meer weten over de goudprijs van vandaag?

Kom vrijblijvend eens bij ons binnenlopen tijdens de openingstijden

De actuele goudprijs

Op deze pagina vindt u de actuele goudprijs in duidelijke grafieken. De goudprijs wordt bepaald per troy ounce, dat is gelijk aan 31,1 gram. De goudprijs kunt u aflezen in euro per troy ounce en kilo en in dollar per troy ounce en kilo. Deze goudprijs wordt per seconde bijgewerkt. U kunt deze pagina verversen door de F5 toets op uw toetsenbord te gebruiken, zo heeft u altijd de beschikking over de meest actuele goudprijs.

De goudprijs van Londen

De goudprijs verandert constant en is sterk afhankelijk van de waarde van de Amerikaanse dollar. Om een leidraad te hebben voor de wereldwijde handel in goud, wordt in Londen twee keer daags de goudprijs vastgesteld. Deze ‘London gold fixing’ wordt gedaan door vijf leden van de London Bullion Market Association.

De goudprijs blijft stijgen!

Goud is wereldwijd verreweg het populairste edelmetaal. De devaluatie van de dollar, de stijgende olieprijzen en de wereldwijde overheidstekorten wijzen erop dat de goudprijs nog steeds niet zijn hoogtepunt heeft bereikt.

Altijd de juiste goudprijs met een professionele taxatie

Wilt u uw gouden sieraden of juwelen verkopen tegen de actuele goudprijs dan biedt Argentum Aurum u een vrijblijvende en kosteloze professionele taxatie. De waarde van een gouden voorwerp hangt af van het van gewicht, de zuiverheid en de staat van onderhoud. Wij kopen al 20 jaar goud en zilver in en houden de laatste veranderingen in de goudprijs scherp in het oog. Zo bieden wij u altijd de juiste goudprijs per gram.

Voor de actuele goudprijs per gram kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Tijdens de openingstijden bent u , ook zonder afspraak, welkom in onze winkel aan de Valkenburgstraat 196A in Amsterdam.

Goudprijs

Goudprijs 9 Karaat goud

Goudprijs 14 Karaat goud

Goudprijs 18 Karaat goud

Goudprijs 20 Karaat goud

Goudprijs 22 Karaat goud

Goudprijs 24 Karaat goud

 

Actuele Koersen

Goudprijs per Kilo

Goudprijs per kilo

Goudprijs per Once

Goudprijs per once